PREVOD24.COM

Izvođač: ariana burnley - Naziv pesme: brother 

Tekst & Prevod: ariana burnley - brother Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od ariana burnley! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo a od ariana burnley i pogledajte koje još pesme imamo od ariana burnley u našoj arhivi, kao što je brother.

ORIGINAL

Brother i know your mean to me but i am done telling on you i promis i will stop for now because i am soon ganna be in 3 grade i know your 12 im 8 its so hard to be nice for once to me and you.I'm sorry if i dont you know me i know you I will try to stop and you will try to stop to I like you I know your my brother i try you try i like you as a brother i promis i will be nice to you till im so mad at you.Here are nice stuff you help me clean my room you tould me 2x2=4 you helped me with so much stuff but sometime I dont like it what you do and your in 5 grade soon you will be in middle school then we can never fight no more.I willl mis the great times we had toghether i will mis the fun we had you will change I will also change.

PREVOD

Брате, знам како знаш за мене, али завршио сам са тобом, обећавам да ћу за сада престати, јер ускоро ћу бити у 3 разреду, знам да је твојих 12 им 8 тешко да ће бити симпатично једном и мени и вама. Жао ми је ако те не познајем, знам да ћу се потрудити да престанем, а ти ћеш покушати да ми се зауставим. Свиђа ми се. Знам да је мој брат. Покушао сам. док се нисам толико наљутио на тебе. Ево лепих ствари које ми помажу да очистим моју собу, могао си ми 2к2 = 4 помогао си ми са толико ствари, али некад ми се не свиђа што радите и ускоро ћете у 5 разреда бити у средини школа онда се више не можемо борити. Ја ћу погрешити сјајна времена која смо имали заједно, пропустићу забаву коју смо имали, мењаћете се и ја.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 - Prevod24.com