PREVOD24.COM

  • Homepage
  • »
  • B
  • »
  • Basshunter ( Jonas Erik Altberg) – Var är jag

Izvođač: Basshunter ( Jonas Erik Altberg) - Naziv pesme: Var är jag 

Tekst & Prevod: Basshunter ( Jonas Erik Altberg) - Var är jag Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od Basshunter ( Jonas Erik Altberg)! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo B od Basshunter ( Jonas Erik Altberg) i pogledajte koje još pesme imamo od Basshunter ( Jonas Erik Altberg) u našoj arhivi, kao što je Var är jag.

ORIGINAL

Utan dig var är jag då
Hur vet jag vilken väg som jag kör på
Utan din röst skulle jag hamna fel
Även om allt är mörkt och får du mig att se
Och även om jag nån gång svänger lite snett
Så finns du alltid där och leder mig rätt (×2)
En dag förlorade vi varan'
Allting blev mörkt och din röst den försvann
Hur skulle jag ta mig dit jag ville va'
Då såg jag det som fick mig att förstå
Jag trodde din kraft var slut, men det var sladden som hade åkt ur 

PREVOD

Bez tebe gde sam ja onda?
Bez tvog glasa ja bi dostigo na losem mestu
I ako ponekad biram put koji je los Jedan dan smo jedan drugog izgubili
Kako da dodjem do mesto gde zelim biti Ja sam mislio da je tvoja snaga **** 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2020 - Prevod24.com