PREVOD24.COM

  • Homepage
  • »
  • B
  • »
  • Blero ( Blerim Muharremi) – Falma

Izvođač: Blero ( Blerim Muharremi) - Naziv pesme: Falma 

Tekst & Prevod: Blero ( Blerim Muharremi) - Falma Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od Blero ( Blerim Muharremi)! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo B od Blero ( Blerim Muharremi) i pogledajte koje još pesme imamo od Blero ( Blerim Muharremi) u našoj arhivi, kao što je Falma.

ORIGINAL

Shpati:
Kurrë në jetë nuk kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur Një tradhti që e kam prit
Nga të gjithë por jo nga ti
Si munde o shoku im? Blero:
Unë e di që kam gabu
Prekja e saj më ka hutu
Nuk di nuk di çka ndodhi Sa shumë tash unë jam pëndu
Vetën shumë e kam mallku
E di që është vonë. Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë. Shpati:
Ti e din që unë e du
E vetmja është ajo për mu
Si mund të ndodhi Me rëndësi është që je pëndu
Dhe gabimin e ke pranu
Sa do që më ke hidhru. Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Falje kërkoj prapë Zemra ime kundërshtoj
Prapëseprapë ajo m'mashtroj
Sa keq veten e ndjej Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë. Shpati:
Kurr në jetë s'kam besu
Është e rënd për ta kuptu
Më erdhi pa pritur Blero:
Rastësisht ishte moment
Dhe kam mbetur pa koment
Nuk di nuk di çka ndodhi Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë. Falma, falma kam gabu
Nuk di çka të bëj
Falma, falma m'ka mashtru
E di që është vonë. 

PREVOD

Шпати:
У свом животу никада нисам помислио
Тешко је то разумети
Али је дошла неочекивано. Очекивао сам издају
Од свих, али не од тебе
Како си могао пријатељу мој? Блеро:
Знам да сам погрешио
Њен додир ме је омео
Не знам, не знам шта се десило Колико ми је сада жао
Сам себе проклињем
Знам да је касно. Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно. Шпати:
Знаш да је волим
Она је једна за мене
Како се ово могло десити? Важно је да ти је жао
и да си признао грешку,
колико год да си огорчен Блеро:
Непредвидив је био тренутак
И ја сам отишао без коментара
Молим те за опроштај још једном Моје срце се противи
Али упркос томе она ме је завела
Како се осећам кривим Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно. Шпати:
У свом животу никада нисам помислио
Тешко је то разумети
Али је дошла неочекивано. Блеро:
Непредвидив је био тренутак
И ја сам отишао без коментара
Молим те за опроштај још једном Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно. Опрости ми, опрости ми, погрешио сам
Не знам шта да радим
Опрости ми, опрости ми, завела ме је
Знам да је касно. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© Copyright 2020 - Prevod24.com