PREVOD24.COM

  • Homepage
  • »
  • C
  • »
  • champion – time slips away

Izvođač: champion - Naziv pesme: time slips away 

Tekst & Prevod: champion - time slips away Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od champion! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo c od champion i pogledajte koje još pesme imamo od champion u našoj arhivi, kao što je time slips away.

ORIGINAL

Four year of my life that I'm never getting back and it hurts so much to realize. The days, the years I can't never live again. Painstaking, heart broken, and filled with regret. Yea it's like the time is slipping through the cracks. But now, now I wish that I could take it back but it's never coming back. And I thought I knew a better way. I'd lose myself in anything that could take away the pain. Years spent running and I never knew the cost. But shattered mirrors and broken hearts finally showed me what I'd lose. Yea it's like the time is slipping through the cracks. But now, now I wish that I could take it back. We've all been lost before we've all been knocked to the ground. Let go of our regrets and find the strength to turn it around. I know it might seem far too late but we're just about to break these chains that have always held us back. We've made our own mistakes but now it's time to set it straight. And live our lives. Be who we need to be and let our hearts be free. Now we live our lives. Be who we need to be and let our hearts be free.

PREVOD

Четири године свог живота које се никад не враћам и толико ме боли кад схватим. Дани, године које више никада не могу да живим. Мукотрпно, срце сломљено и испуњено жаљењем. Да, као да време промиче кроз пукотине. Али сада, сада бих волео да могу да га вратим, али никад се више неће вратити. И мислио сам да знам бољи начин. Изгубио бих се у свему што би могло уклонити бол. Године проведене у трчању, а ја никад нисам знала цену. Али разбијена огледала и сломљена срца коначно су ми показали шта ћу изгубити. Да, као да време промиче кроз пукотине. Али сада, сада бих волео да могу да га вратим. Сви смо се изгубили пре него што смо сви срушени на земљу. Пустите наше жаљење и нађите снаге да то преокренете. Знам да би могло изгледати прекасно, али управо ћемо прекинути ове ланце који су нас увек спутавали. Направили смо сопствене грешке, али сада је време да то исправимо. И живимо свој живот. Будите оно што треба да будемо и нека нам срца буду слободна. Сада живимо свој живот. Будите оно што треба да будемо и нека нам срца буду слободна.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 - Prevod24.com