PREVOD24.COM

Izvođač: Inis Neziri - Naziv pesme: Piedestal 

Tekst & Prevod: Inis Neziri - Piedestal Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od Inis Neziri! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo I od Inis Neziri i pogledajte koje još pesme imamo od Inis Neziri u našoj arhivi, kao što je Piedestal.

ORIGINAL

I hap sytë
Por në çdo hap
Ne jemi dhe më larg Ësht’ e ftohte çdo fjalë
Ky qytet i madh
Ësht’e ftohtë buzëqeshja që më jep
S’ka jetë Dorën zgjas
Që ta heq këtë maskë
Para se të jetë tepër vonë
Dhe vehten ta humbas Nëse ti guxon
Dhe si un beson
Ndoshta nesër
Një botë tjetër do jetojmë Muret e vetmisë do të bien
Tempuj dashurie le të ngrihen
Si për engjëj e për djaj
Që brenga mbajnë…
Ësht’ koha porsi dielli të zgjohesh
Ësht’ koha zëri yt të dëgjohet
Mbi një piedestal, zemrën mbaj Heshtur flas
Me ditët që lash pas
Dhe kuptoj, nuk duhet të ndalojmë
Shpresa mos të humbas… Nëse ti beson
Dhe si un guxon,
Të gjithë nesër
Një bot’ tjetër do jetojm...  Muret e vetmisë do të bien
Tempuj dashurie le të ngrihen
Si për engjëj e për djaj
Që brenga mbajnë…
Ësht’ koha porsi dielli të zgjohesh
Ësht’ koha zëri yt të dëgjohet
Mbi një piedestal, zemrën mbaj Botën e mbaj
Përmbi duar tani
Dua ngjyra ti jap
Mos ta shoh bardh e zi Dua dhe njëherë
Të shkojm’ në përjetësi
Jo më gjunj që dridhen drejt humnerës
Ka dhe drit për ty Koha ndaloi
Hey s’ka më errësirë
Syt e tu më than
Jo asgjë s’na ndal Muret e vetmisë do të bien
Tempuj dashurie le të ngrihen
Si për engjëj e për djaj
Që brenga mbajnë…
Ësht’ koha porsi dielli të zgjohesh
Ësht’ koha zëri yt të dëgjohet
Mbi një piedestal, zemrën mbaj 

PREVOD

Отворила сам очи
Да видим јасније
Али у сваком кораку
Ми смо још даљи 
Свака реч је хладна
Овај велики град,
Осмех који ми даје је хладан
Нема живота 
Ја уздижем руку,
Да скинем ову маску,
Пре него што буде касно,
И изгубила сам се. 
Ако се усудите,
И верујете као ја
Можда сутра,
Живећемо у другом свету 
Зидови самоте падају,
Нека храмови љубави расту
За анђеле као и за ђаволе
То носи тугу ...
Време је да се пробудимо баш као и Сунце
Време је да се наш глас чује
Ја држим своје срце на постољу 
Ја говорим тихо
Са данима које сам оставила,
И схватам да не би требали одустати
Нада се не губи 
Ако се усудите,
И планете као ја,
Сви сутра
Живећемо у другом свету 
Зидови самоте падају,
Нека храмови љубави расту
За анђеле као и за ђаволе
То носи тугу ...
Време је да се пробудимо баш као и Сунце
Време је да се ваш глас чује
Ја држим своје срце на постољу 
Држим свет
На мојим рукама
Хоћу да му дам боје
Не гледајте га црно-белог
Желим још једном
Да идемо у вечност,
а не трљањем колена према пропасти
Теби је лакше 
Време је заустављено,
Хеј, нема више таме
Твоје очи су ми рекле
Ништа нас није зауставило 
Зидови самоте падају,
Нека храмови љубави расту
За анђеле као и за ђаволе
То носи тугу ...
Време је да се пробудимо баш као и Сунце
Време је да се ваш глас чује
Ја држим своје срце на постољу. 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 - Prevod24.com