PREVOD24.COM

  • Homepage
  • »
  • Y
  • »
  • Yjet e Panjohur – Si dy të huaj

Izvođač: Yjet e Panjohur - Naziv pesme: Si dy të huaj 

Tekst & Prevod: Yjet e Panjohur - Si dy të huaj Ispod ćete pronaći tekst pesme sa prevodom jedan pored drugog! Na našem sajtu ćete pronaći još mnogo tekstova sa prevodima od Yjet e Panjohur! Pregledajte našu arhivu i ostale tekstove, na primer klikom na slovo Y od Yjet e Panjohur i pogledajte koje još pesme imamo od Yjet e Panjohur u našoj arhivi, kao što je Si dy të huaj.

ORIGINAL

Sa herë që marr fryme, e ty s'të shikoj,
E ndiej së pa ty, s'mund të jetoj.
Vetmia më trëmb e thellë në shpirt,
Ajo zë vënd, zë vëndin tënd. Refren:
Para se të jetë vonë për të thëne mirupafshim
dua dhe një herë ti shikoj sytë e tu
se s'mundem ta besoj që ti do lesh pas imazhin,
që e kam këtu. Gjithmonë në do të jemi si dy të huaj
që për njeri tjetrin ndiejmë dashuri,
dhe askush nuk do ta di sa shumë që u deshëm,
unë edhe ti. S'mund ti mbyll sytë e s'mund të fle,
Mese pranë meje, ti jo nuk je.
Vetmia me tremb e thellë në shpirt,
Ajo zë vënd, zë vëndin tënd. 2x Refren:
Para se të jetë vonë për të thëne mirupafshim
dua dhe një herë ti shikoj sytë e tu
se s'mundem ta besoj që ti do lesh pas imazhin,
që e kam këtu. Gjithmonë në do të jemi si dy të huaj
që për njeri tjetrin ndiejmë dashuri,
dhe askush nuk do ta di sa shumë që u deshëm,
unë edhe ti. 

PREVOD

Svaki put kada vazduh udahnem, a tebe ne vidim,
osetim da bez tebe ne mogu da živim.
Samoća me plaši duboko u duši,
i sada ona zauzima mesto, zauzima tvoje mesto.  Refren:
Pre nego što bude kasno da kažemo zbogom,
želim da još jednom pogledam u tvoje oči,
jer ne mogu da verujem da ostavljaš mi samo slike
koje imam tu (ovde).  Mi ćemo uvek biti kao dva stranca
koji jedno za drugo osećaju ljubav,
i niko nikada neće znati koliko smo se ludo voleli,
mi... Ne mogu oči sklopiti, ne mogu zaspati,
kada pored mene nisi ti.
Samoća me plaši, duboko u duši
zauzima mesto, zauzima tvoje mesto.  2x Refren:
Pre nego što bude kasno da kažemo zbogom,
želim da još jednom pogledam u tvoje oči,
jer ne mogu da verujem da ostavljaš mi samo slike
koje imam tu (ovde).  Mi ćemo uvek biti kao dva stranca
koji jedno za drugo osećaju ljubav,
i niko nikada neće znati koliko smo se ludo voleli,
mi... 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp

© Copyright 2021 - Prevod24.com